Hoe vind u de weg in het veranderende applicatielandschap van de Cloud?

Blog / Unified Communications / Hoe vind u de weg in het veranderende applicatielandschap van de Cloud?

Het applicatielandschap verandert met de dag. 65% van de bedrijven hebben de Cloud inmiddels geadopteerd. Steeds meer leveranciers bieden hun diensten aan als “ Cloud services” … en er komen dagelijks nieuwe applicaties en leveranciers bij. Kortom, het wordt een groot en donker woud waar u als moderne ondernemer uw weg in moet vinden.

We kunnen niet meer zonder de Cloud

De Cloud is niet meer weg te denken, kijk alleen maar naar ieders gebruik van de mobieltjes. Dit is al lang niet alleen maar voice, maar ook Internet, Social media en complete applicaties worden via mobiel gebruikt. Ook op het gebied van het opslaan van data wordt Cloud steeds meer gemeengoed. We maken backups in de Cloud, gebruiken We Transfer en Sharepoint om bestanden uit te wisselen en te delen. 45% van het aantal bedrijven dat kiest voor de Cloud doet dit vanuit security overwegingen. En dat terwijl in de beginfase van deze ontwikkeling een ieder bang was over “ waar de gegevens worden opgeslagen en in wiens handen deze kunnen komen”. Cloud is de meest betrouwbare en zekere omgeving waarin bedrijven vandaag de dag hun applicaties kunnen draaien. Altijd en overal bereikbaar en, als u de juiste leverancier heeft gekozen, redundant en voorbereid op calamiteiten.

Ontwikkelingen vanuit tradionele PBX omgevingen

Communicatie ontwikkelt zich rap vanuit traditionele PBX omgevingen naar een samenhangend geheel van communicatietools die steeds meer geënt worden op “ Samenwerken”. Klanten en medewerkers bedienen zich met meer dan 1 kanaal tegelijk en u zult vanuit uw bedrijf ongeacht welk kanaal de klant gebruikt exact dezelfde uitstraling en boodschap uitstralen. Dat vraagt nogal wat van uw organisatie. Het is niet alleen een kwestie van het aanschaffen van een nieuw systeem, maar vraagt ook aanpassingen in uw data huishouding, werkprocessen en kennis en vaardigheden van uw medewerkers. In het grote bos van aanbieders en applicaties is het risico dat u een verkeerde weg in slaat groot. Speciaal voor u hebben wij onderzoek gedaan en alle cloud communicatie trends en ontwikkelingen van 2019 op een rij gezet. Download hier het onderzoeksrapport. 

Maakt u de juiste keuzes in Cloud oplossingen?

Laat u helpen en zoek en gids die u adviseert over een Cloud strategie die optimaal kan bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen.
Evolve IP is de gesprekspartner voor u als het gaat om uw Cloud strategie en een van de weinige One-Stop-Shop leveranciers op gebied van Contactcenter oplossingen, bedrijfstelefonie, samenwerkingstools en secured internet verbindingen. Daarom uw meest geschikte partner die u kan helpen met het ontwikkelen naar een integraal applicatielandschap in de Cloud en dat alles binnen veilige datacenters binnen Nederland. Wij gaan graag met u in gesprek over de perfecte cloud oplossing voor uw organistie!

Uw onmisbare IT-bondgenoot voor het hybride werken van de toekomst.

APG Nike_EMEA ford-img Greenchoice Argos zorggroep KNAB

Evolve IP helpt u bij de technologische uitdagingen van de toekomst dankzij eenvoudige oplossingen

logo_webex_by_cisco partner_logo_ms_teams partner_logo_dubber akixi_logo mondago_logo peter_connects_logo Enghouse-Interactive_Logo_NL

Het is niet altijd gemakkelijk om zich aan elke technologische ontwikkeling aan te passen. Gelukkig kan Evolve IP uw IT-team ondersteunen dankzij de gecombineerde ervaring van honderden technologie-experts. Met ons bereikt u meer, met minder.

Featured By
 Frost and Sullivan Logo Gartner Logo Inc 5000 Logo Fox Business Logo
Certified By
Hitrust Logo AICPA Logo