Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Snel en eenvoudig uw hele klantcontact in beeld

september 7, 2018 / Evolve IP

Als contactcenter manager is het goed om het gehele klantcontact proces structureel tegen het licht te houden, zodat verbeterpunten inzichtelijk gemaakt worden. Met het klantcontact model is dit op eenvoudige wijze mogelijk en heeft u binnen een uur de juiste inzichten

Evolve IP is al jaren de gesprekspartner in klantcontact voor de Nederlandse markt en kan als geen ander uw processen afstemmen op de verschillende customer journeys om hier het maximale rendement voor uw klant én voor uw organisatie uit te halen. Iedere organisatie positioneert zich anders in de markt en dit moet je ook terugzien in de manier hoe je met je klanten omgaat. Een prijsvechter wil juist zo min mogelijk contact met klanten om de servicekosten te minimaliseren, terwijl andere organisaties juist investeren in de relatie met hun klanten.

Het is goed om structureel het klantcontactproces te doorlopen. Op deze manier komt u erachter of het klantcontactproces nog aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie en de wensen die uw klanten hebben ten aanzien van de service die u verleent. U kunt dit eenvoudig doen door onze online klantcontact tool te gebruiken, of door samen met een van onze consultants door uw processen heen te lopen. Gegarandeerd dat er verbeterpunten worden gevonden die u op moet pakken om onderscheidend te blijven in de markt.

De vragen die gesteld worden hangen samen met uw doelstellingen, de processen en technische inrichting van uw klantcontactomgeving. Alle aspecten binnen klantcontact komen voorbij van het contactvolume tot de mate waarin uw medewerkers willen thuiswerken.

Al nieuwsgierig geworden? Download het klantcontactmodel hier en ga direct aan de slag! Of maak een afspraak met een van onze consultants via onderstaand formulier om samen uw klantcontact omgeving tegen het licht te houden.

Categories: Call Center
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close