Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Unified Collaboration: de optimalisatie van communicatie?

augustus 1, 2019 / Evolve IP

Unified Collaboration: de optimalisatie van communicatie?

In 2021 zal 90% van de bedrijven niet meer investeren in lokale (premise based) oplossingen. 65% van de bedrijven hebben de Cloud inmiddels geadopteerd. Dat is te merken aan het toenemende aantal leveranciers die hierop inspelen en nieuwe diensten aanbieden als “ Cloud services”. U wilt als organisatie natuurlijk de juiste keuze maken en het liefst eén die toekomst vast is en aansluit op uw organisatiedoelstellingen.

We kunnen niet meer zonder de Cloud

CloudCommunicatie ontwikkelt zich rap vanuit traditionele PBX omgevingen naar een samenhangend geheel van communicatietools die steeds meer geënt worden op “ Samenwerken”. Klanten en medewerkers bedienen zich met meer dan 1 kanaal tegelijk en willen overal en altijd met elkaar contact op kunnen nemen. Dat vraagt nogal wat van uw organisatie. Het is niet alleen een kwestie van het aanschaffen van een nieuw systeem, maar vraagt ook aanpassingen in uw data huishouding, werkprocessen en kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Daarom is de keuze die u maakt van groot belang en zult u een strategie moeten bepalen om een goede afweging te maken welke weg u in het hedendaagse applicatie landschap inslaat. Het risico dat u een verkeerde weg in slaat groot.

Speciaal voor u hebben wij onderzoek gedaan en alle cloud communicatie trends en ontwikkelingen van 2019 op een rij gezet. Download hier het onderzoeksrapport.

Van telefonie naar Unified Communication naar Unified Collaboration

In het applicatielandschap komt u de term Unified Communications steeds vaker tegen. Een sleutelwoord dat veel leveranciers gebruiken, maar in de praktijk weten niet veel mensen direct daar een definitie van te geven. Evolve IP verstaat hieronder: een oplossing die verschillende communicatielijnen op een eenvoudige en gestructureerde manier aanbiedt aan uw medewerkers en klanten.

Belangrijk kenmerk hiervan is een integrale omgeving waarin diverse contactkanalen met elkaar zijn verbonden en geïntegreerd. Dit zorgt voor een afgestemde integraal communicatieproces.De volgende ontwikkeling brengt mee dat het samenwerken een prominente plaats krijgt, waarbij naast communicatietools ook content, vergaderschema’s, projectorganisatie e.a. wordt gedeeld. Dit wordt Unified Collaboration genoemd. Een voorbeeld daarvan is de uitfasering van Skype for Business en de transitie naar Teams. In de markt zijn meer grote spelers die dergelijke systemen aanbieden, maar let op, niet al deze systemen kunnen connectie met elkaar maken. Laat u daarom goed adviseren en kies voor oplossingen waarvan u zeker weet dat dit integreert met uw bestaande applicaties of dat zal integreren met uw nieuwe applicaties die u overweegt.

Zorg voor een goed kompas

Maak niet de verkeerde keuze, dat kan duur zijn en u beperken in uw toekomstontwikkeling. Maak gebruik van kundige adviseurs die u zullen helpen en gidsen door het bos vol cloudoplossingen. Samen ontwikkelt u een toekomst vaste cloud strategie die optimaal zal bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen.

Evolve IP ontwikkelt en integreert met de beste systemen in de cloud. Altijd een stap vooruit, zo integreren wij professionele communicatie techniek met Teams, maar bieden wij ook Webex Teams. Onze unieke kwaliteit om via open strings te kunnen koppelen met de top leidende communicatie en backend systemen zorgt ervoor dat u niet in afzonderlijke op zichzelf staande applicaties investeert, maar altijd in een integrale oplossing geënt op uw organisatiedoelstelling. Meer informatie over de mogelijkheden van Unified communication en Collaboration? Wij helpen u graag verder! Klik hier om in contact te komen met één van onze specialisten.

Categories: Call Center Cloud communicatie Unified Communications
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close