Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Omnichannel klantcontact in één applicatie

december 1, 2020 / Evolve IP

Omnichannel klantcontact in één applicatie

Op het CustomerFirst Congres sprak Alexander de Ruiter, CEO van OBI4wan, over chatbots om klantvragen af te handelen. Volgens De Ruijter kan een chatbot helpen als je continu blijft leren van de chatbot, door de data ervan te verzamelen en daarmee de conversaties verbetert. Maar een chatbot alleen is niet voldoende voor al uw klantcontact. Vaak krijgt een chatgesprek een vervolg met een echte medewerker. Dat vervolg moet wel warm zijn, vindt De Ruijter. Dus moet een agent weten waar het over gaat en dus de chatgeschiedenis kennen.

‘Effortless Engagement’, noemt OBI4wan dat en heeft die zin zelfs als purpose aangenomen. Hoe zorgt u er nu voor dat agents de juiste informatie hebben om uw klanten optimale service te verlenen? Daarvoor heeft OBI4wan zijn social engagement-tools gebundeld met de kennisbank van Polly.help en de cloudoplossing van Evolve IP. Het resultaat van deze strategische samenwerking is één applicatie voor de afhandeling van telefoon- en e-mailberichten, chat- en app gesprekken én social listening over alle social media-kanalen. Door toevoeging van de zeer intelligente kennisbank hebben agents voor ieder kanaal de juiste informatie om de klant nóg beter te helpen en zo de klanttevredenheid omhoog te brengen.

Lees meer in het artikel over de omnichannel contact center-oplossing van OBI4wan, Polly.help en Evolve IP.

Klik hier om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen met Evolve IP.

Categories: Call Center Thuiswerken Unified Communications
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close